U verduurzaamt,
wij regelen de rest.

Eén aanspreekpunt voor al uw PV-zaken.

Monitoring & Datamanagement

Wij houden de werking van de systemen in de gaten, zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken, ongeacht welke omvormer u beschikt.

Inspectie, Beheer & Onderhoud

Wij voeren periodiek of op aanvraag inspecties en preventief onderhoud uit op alle PV-systemen zodat we ze zeker weten dat ze vlekkeloos werken

Storings- en Klantenservice

Onze Servicedienst en Klantenservice zitten 24/7 voor u en uw huurders klaar en zijn snel ter plekke wanneer dit nodig is.

Actieve monitoring met

eigen database & platform

Heeft u uw PV-systemen ontsloten via een communicatiemodule? Dan lezen wij deze voor u uit. Daarbij maakt het ons niet uit wat voor omvormer het betreft of wat de omvang van een systeem is.

Onze medewerkers houden uw systemen actief in de gaten. Dit doen ze via onze eigen software en op basis van verwachte opbrengst en benchmarking op postcodegebied.  

Meer weten?

All-in Garantie

of maatwerk

Solarminds biedt u de mogelijkheid om uw eigen dienstenpakket samen te stellen. Wilt u totale ontzorging? Dan bieden wij u een All-in Performancegarantie.   

Wij zorgen voor uw systemen

24/7.

Onze software maakt alle storings-kpi’s voor u inzichtelijk. Storingsmeldingen lossen wij actief en reactief op. Onze ervaren storingsmonteurs kunnen op elk gewenst moment uitrukken, om een probleem snel en vakkundig op te lossen. .

Moet u dakonderhoud uitvoeren? Dan nemen wij de demontage, tijdelijke opslag en hermontage van uw PV-systemen voor onze rekening. Wij werken daarin nauw samen met uw dakpartner.


Eerste hulp

Voor u en uw huurders

In de meeste gevallen lossen wij storingen op voordat u dit zelf in de gaten heeft. Mocht het er toch van komen dat u of uw huurders zelf een storing ontdekken, dan staat onze serviceafdeling voor u klaar.

Wij beschikken over een Klantenservice én 24/7storingsservice. Onze servicemedewerkers zijn ervaren solaradviseurs en kennen uw huurders goed. Onze ervaren storingsmonteurs kunnen op elk gewenst moment uitrukken.